Piedalies LAPAS ideju hakatonā!

02. oktobris, 2023

18. un 19. oktobrī aicinām LAPAS līdzšinējos, jaunos biedrus, sadarbības partnerus uz LAPAS stratēģiskās plānošanas un projektu ideju hakatonu. Iespēja 1,5 dienas veltīt sev, savai organizācijai un LAPAS.

Hakatona mērķis ir radīt idejas jauniem kopīgiem projektiem un aktivitātēm.

Pasākuma laikā kopīgi sapratīsim:

  • kā gudrāk tērēt naudu LAPAS jaunajos projektos biedru labumam,
  • kā izveidot partnerības veiksmīgiem Ārlietu ministrijas projektiem konkursam jau šoruden,
  • kā labāk pārdot idejas (eksperta meistarklase),
  • kā izmantot tehnoloģijas savā labā (eksperta meistarklase).

Un vēl - būs arī ideju konkurss ar vērtīgām balvām jūsu organizācijas attīstībai! Bet tas noteikti vēl nav viss!

Pasākuma programma.

Pasākuma norises vieta: Valmiera, Tērbatas iela 10.

Dalībniekiem tiks nodrošināts transports no/uz Rīgu, ēdināšana un nakšņošana.

Reģistrēšanās saite.

Priecāsimies no katras biedru organizācijas pasākumā redzēt 1-2 pārstāvjus.

Neatņemama hakatona sastāvdaļa ir eksperti. LAPAS hakatonā piedalīsies šādi eksperti:

Vilis Brūveris

Vilis ir daudzpusīga personība – NVO izaugsmes inkubatora vadītājs, filmas “VIENAM?” producents, pasaulē mazākās izstāžu zāles kurators, cilvēkstāstu video projekta TUESI.LV autors un producents, projekta “Cowork4YOUTH” eksperts, kā arī moderators, semināru un projektu vadītājs. Hakatonā Vilis veicinās procesus, sekmēs domāšanu un palīdzēs komandām nonākt līdz konkrētiem gala rezultātiem.

Rilli Lapalainen

Rilli ir Somijas nacionālās platformas Fingo Ilgtspējas direktors, pirms tam 15 gadus vadījis Somijas nacionālo platformu sadarbībai ar ES. Šobrīd arī nacionālo platformu un starptautisko tīklu Eiropas konfederācijas CONCORD prezidents, kas aktīvi strādā starptautiskā NVO interešu aizstāvībā. Dibinātājs un vadītājs globālās izglītības tīklam Bridge 47. Hakatonā Rilli dalīsies ar Somijas platformas darbības pieredzi un konsultēs komandas par starptautisko aktualitāti viņu idejām.

Pauls Gailītis

Pauls ir Ārlietu ministrijas Attīstības sadarbības politikas nodaļas trešais sekretārs, kas ir aktīvi iesaistījies globālās izglītības jomā, pārstāvot Ārlietu ministriju arī Eiropas Padomes GENE tīkla Peer Review procesā. Hakatonā Pauls sniegs ieskatu aktualitātēs no Ārlietu ministrijas viedokļa un konsultēs komandas par nacionālo aktualitāti viņu idejām.

Gustavs Upmanis

Gustavs ir sociālais uzņēmējs, jauniešu talantu platformas Visas iespējas dibinātājs, pasākumu atlases kurp.es veidotājs, vairāku projektu digitālais attīstītājs. Hakatonā Gustavs palīdzēs komandām ar tehnoloģisku risinājumu idejām un jauniešiem aktuāliem redzespunktiem.

Raimonds Platacis

Raimonds ir mārketinga meistars, kas strādājis reklāmas aģentūrās ar dažādiem klientiem, vadījis aģentūru Abnormal, ir spožu zīmolu ideju autors. Hakatonā Raimonds konsultēs un sniegs ieskatu savā pieredzē.

Māra Sīmane

Māra ir Valsts kancelejas Valsts attīstības plānošanas konsultante, kas koordinē Nacionālā attīstības plāna un ilgtspējas jautājumus, kā arī ir cilvēkdrošības eksperte un bijusī LAPAS direktore. Hakatonā Māra komandām palīdzēs paskatīties no globālās un attīstības perspektīvas.

Miķelis Bendiks

LAPAS stratēģijas izstrādes procesu konsultē arī Miķelis Bendiks – digitālās transformācijas, pārmaiņu un inovāciju eksperts ar plašu pieredzi privātā sektora un valsts pārvaldes konsultēšanā, apmācīšanā un inovāciju procesu fasilitēšanā.

Uz tikšanos Valmierā!

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.