LAPAS turpmāk ar jaunu vizuālo idenitāti!

02. jūnijs, 2021

02.06.2021.

Biedrība “Latvijas Platforma attīstības sadarbībai” (LAPAS) ar 2021. gada 4. jūniju uzrunās savus domubiedrus un sadarbības partnerus, izmantojot jaunu vizuālo identitāti.

Stabilais un lakoniskais koks, kas līdz šim bija LAPAS simbols, joprojām būs centrālais organizācijas komunikācijas elements, tomēr jaunajā identitātē, integrējot līniju ritmu un jaunas krāsas, tas kļuvis dinamiskāks un iezīmē organizācijas laika gaitā gūto briedumu un sadarbību, vienlaikus, aicinot uz virzību un pārmaiņu ceļu. Iedvesma jaunajai krāsu paletei ir Ilgtspējīgas attīstības mērķu krāsu toņi, par pamattoni izvēloties stabilitāti un briedumu simbolizējošo tumši zilo, kas vienlaikus ir arī atsauce uz LAPAS darbībai atbilstošo 17. Ilgtspējīgas attīstības mērķi “Sadarbība”.

LAPAS direktore Inese Vaivare atzīmē: “LAPAS ir labs piemērs, kā vienotā platformā var strādāt tik dažādu tēmu organizācijas, kā kopīgam attīstības mērķim var sadarboties dažādi sektori. Laikos, kad pūš dažādi vēji, mums ir jāspēj augt spēcīgi mūsu zemē, Latvijā, ar zariem sniedzoties pasaulē. Mēs esam stipri tikai kopā.”

Līdz ar jauno identitāti tuvākajās dienās iznāks arī LAPAS ziņu lapa (pierakstīties ziņu lapai var šeit – http://eepurl.com/hyt4Zb). Ziņu lapā informēsim par aktuālo LAPAS darbības virzienos: ilgtspējīgā un godīgā attīstībā, globālajā izglītībā un attīstības sadarbībā, aicinot uz diskusijām, stāstot par iespējām piedalīties kampaņās, iniciatīvās, daloties ar nozares aktualitātēm Latvijā un pasaulē.

Tuvāko mēnešu laikā pārmaiņas piedzīvos arī LAPAS mājaslapa, kurā pārskatāmi varēs atrast gadu gaitā krātos resursus un projektus iedvesmai.